Blah Blah Gang este un brand romanesc inspirat de copiii cu atitudine.

Blah Blah Gang este un manifest cultural urban.

Blah Blah Gang inseamna mai mult decat imbracaminte, inseamna o comunitate cool si moderna, care isi face simtita prezenta prin originalitate si libertate de exprimare. Din Blah Blah Gang fac parte copiii fara inhibitii, cei care rad in hohote, alearga cat ii tin picioarele, asculta muzica, fac sport, danseaza – pe scurt, cei care sunt ceea ce vor ei sa fie.

  

I WANNA BE ME

Blah Blah Gang sustine libertatea de alegere si exprimare, unde ne petrecem timpul liber, ce muzica ascultam, ce hobby-uri avem si mai ales - ce haine purtam.

Credem ca imbracamintea pentru copii trebuie conturata dupa bunul lor plac, astfel incat ei sa-si poata exprima creativitatea si personalitatea prin hainele pe care le poarta. Credem in imbracamintea conceputa pentru viata de zi cu zi, nu doar pentru ocazii speciale. Copiii au nevoie de haine care sa le permita sa se miste liber, sa se exprime cat mai deschis si sa exploreze fara teama o lume a posibilitatilor.

Creatiile Blah Blah Gang sunt o optiune puternica in procesul de shopping de imbracaminte pentru copii. Fiecare produs Blah Blah Gang are o istorie proprie care incepe cu dezvoltarea designului, continua cu serigrafia manuala, coaserea individuala a etichetelor si se incheie cu ambalarea personalizata a produsului finit.

Unicitate, calitate si mai ales confort sunt elementele care stau la baza brandului Blah Blah Gang.