Plata

Metode de plata:

1. Numerar la livrare/ Ramburs

Daca preferi sa platesti contravaloarea comenzii atunci cand comanda este livrata la adresa de domiciliu, selecteaza metoda “Plata prin ramburs” si da click pe „Confirma plata“.

Plata va fi efectuata direct reprezentantului serviciului de curier in momentul livrarii coletului.

2. Plata online cu cardul

Acceptam cardurile Visa, Visa Electron sau Mastercard, iar plata se va face de catre PayU in numele Blah Blah Gang. Vei fi redirectionat catre pagina PayU, iar platile cu cardurile de debit sunt debitate in timp real. Toate tranzactiile sunt efectuate prin sisteme de plata securizate. Detaliile de plata confidentiale sunt transmise direct entitatii in format criptat (SSL).

3. Transfer bancar

Dupa trimiterea comenzii, vei primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii.

Produsele achizitionate prin transfer bancar vor fi rezervate pentru maxim 24 de ore de la plasarea comenzi, altfel produsele vor fi repuse in vanzare.

     

Livrare

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de ambalare si livrare este de 24-48 de ore de la data confirmarii comenzii.

Livrarea se face exclusiv prin intermediul serviciului de curierat Fan Courier si dureaza 24-48 de ore de la data expedierii in Bucuresti si in celelalte orase din Romania.

Costurile de livrare sunt suportate de catre client. Costurile de livrare sunt afisate pe site, inainte de finalizarea comenzii si difera in functie de valoarea comenzii.

!!! In zilele de Sarbatori Legale livrarea poate dura mai mult, in functie de disponibilitatea curierilor.

Politica de retur

Ai posibilitatea sa returnezi produsele achizitionate de pe www.blahblahgang.com in termen de 14 zile de la primirea comenzii.

Completeaza online formularul de contact aici incluzand detaliile comenzii: numarul comenzii, motivul pentru retur, apoi impacheteaza produsele in ambalajul original si returneaza coletul la urmatoarea adresa:

Adresa: Str. Matei Basarab 3, bl. c2, ap. 22, Voluntari

Blah Blah Gang nu va accepta colete neachitate sau cu plata la destinatie si nu va suporta costurile retururilor postale.


Conditii de retur:

Daca doresti sa returnezi un produs, te rugam sa tii cont de urmatoarele:

♦ Toate produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.

♦ Cand primim pachetul, vom inspecta starea produselor inainte de a procesa rambursarea produselor returnate.


Rambursare

Perioada de rambursare pentru comenzi poate varia intre 3 si 14 zile lucratoare de la primirea returului. Dupa ce am inspectat conditia produselor returnate, te vom anunta telefonic sau prin e-mail.

Rambursarea se va face prin transfer bancar. Sunt acceptate doar conturi bancare deschise in Romania, iar rambursarea va fi in lei.

In cazul in care ai achitat prin ramburs, avem nevoie de datele tale bancare pentru a-ti restitui suma, cu mentiunea ca numele titularului contului trebuie sa corespunda cu numele inregistrat la plasarea comenzilor.